Mellanox Technologies

Teknologiska sambarbeten nvidia preferred partner logo

Mellanox Technologies

Mellanox Technologies, en självklar ledare inom högpresterande nätverksteknologi för datacenter, moln och lagringsinfrastruktur. Mellanox är specialister på att leverera nätverkskort, switchar, kablar och mjukvara som möjliggör snabb, säker och effektiv dataöverföring.Mellanox står ut med sin innovation inom hög bandbredd, låg latens och skalbara nätverkslösningar, anpassade för krävande applikationer som AI, maskininlärning och högpresterande databehandling.Genom att ständigt driva gränserna för nätverksteknik så är Mellanox sedan 2020 numera en del av Nvidia.

Infiniband

Mellanox är den ledande tillverkaren av InfiniBand teknologi. InfiniBand känd för sin snabbhet och men framförallt låga latens är avgörande i miljöer som kräver snabba dataöverföringar och minimal fördröjning, som i storskalig databehandling, vetenskaplig forskning, AI och HPC.

Nvidia IB Switch QM9700 – Quatum 2 400GB
Nvidia ConnectX-7 400GB IB Adapter

Nvidia IB Switches
Nvidia Infiniband Adapters

Ethernet

Mellanox utmärker sig på marknaden som en av de få leverantörerna som kan erbjuda en heltäckande lösning för nätverkskommunikation – från nätverkskorten i servrar till switchar, inklusive deras egen optik och kablar. Denna unika egenskap innebär att Mellanox kan leverera en sömlös och integrerad nätverksupplevelse.

Genom att använda sitt eget nätverkschip, Spectrum, adderar Mellanox en ytterligare dimension till sina produkter, vilket skiljer dem från andra aktörer på marknaden. Spectrum-chippet bidrar till ökad prestanda och effektivitet i Mellanox nätverkslösningar.

Mellanox är ständigt i teknologins framkant, vilket gör dem till en idealisk partner för att tackla utmaningar inom nätverkskommunikation. Deras lösningar är inte bara snabba och säkra, utan också kostnadseffektiva, vilket gör Mellanox till ett värdefullt val för alla som söker pålitlig connectivitet.

Nvidia Spectrum Switches
SN2000 SN3000
SN4000
SN5000

Nvidia Ethernet Adapters
Nvidia BlueField
Fler av våra teknologiska samarbeten hittar du här
sv_SESV