Seagate

Seagate

Seagate står i frontlinjen som en av världens främsta leverantörer av lagringslösningar, och kan mycket väl anses vara den ledande aktören inom området.

Med en rik historia av innovation och expertis, har Seagate framgångsrikt utvecklat, producerat och levererat banbrytande lösningar för att tillgodose marknadens ständigt växande behov av datalagring.

Seagate utmanar kontinuerligt de tekniska begränsningarna och är dedikerade till att leda utvecklingen, inte bara gällande storleken på hårddiskarna som erbjuds till marknaden, utan även i effektiviseringen av de system som krävs för att lagra all denna datan. Denna strävan innebär ett ihärdig arbete på att ständigt förbättra prestanda, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet.

Seagate erbjuder en omfattande portfölj av lagringsprodukter. Från traditionella HDD:er (hårddiskar) till moderna & effektiva lagringssystem.

Denna bredd i produktutbudet framhäver Seagates åtagande att tillhandahålla lösningar som möter de krävande utmaningarna som uppstår I det ständingt ökande behovat av datalagring och de marknadstrender som följer dessa.

I korthet kombinerar Seagate teknisk expertis med en obeveklig strävan efter innovation för att fortsätta att definiera framtiden för datalagring.

Hårddiskar

Seagate, erkänd som en av världens främsta tillverkare av hårddiskar, har stadigt cementerat sin roll som en pionjär inom lagringsteknik. Deras framträdande position beror till stor del på deras fokus på att utveckla hårddiskar med hög kapacitet, en nödvändighet i dagens datadrivna värld.

För Seagate är strävan efter att öka lagringskapaciteten på hårddiskar en central del av deras innovationsarbete. Detta innebär att de kontinuerligt arbetar för att skapa Hårddiskar som inte bara rymmer mer data, men som också är mer effektiva, tillförlitliga och anpassade till konsumenters och företags skiftande behov.

Vårt samarbete med Seagate möjligör att vi kan erbjuda välbeprövad, välpresterande och prisvärda server Hårddiskar. Antingen I de systemen som vi levererar eller som lösa diskar för uppgradering av befintliga system.

Moderna lagringslösningar

Seagate är redan välkända för sina hårddiskar, för många är det en överraskning att de även är en ledande leverantör på kompletta lagringslösningar.

Seagates sortiment innefattar SAN (Storage Area Network)-baserade system samt ett antal JBOD (Just a Bunch of Disks)-enheter. i olika storlekar. Beroende på behov finns all flash, hybrid och rena HDD system att tillgå.

Dessa lösningar är passar perfekt för att smidigt integreras med avancerade filsystem såsom GPFS och ZFS, vilket garanterar exceptionell prestanda och imponerande skalbarhet till en attraktiv prisnivå.

En av de mest attraherande lösningarna från Seagate är deras High Density-system. Dessa lagringslösningar erbjuder en enastående lagringskapacitet på upp till 2.3 petabyte (PB) per enhet. Detta gör dem till en idealisk lösning för användningsområden där lagringstäthet och maximal effektivitet är av största vikt.

De är speciellt värdefulla i miljöer där stora datamängder måste lagras och hanteras med utrymmes- och energikrav, såsom datacenter, forskningsinstitutioner och företag som hanterar stora mängder data.

I engins samarbete med Seagate kan vi erbjuda prisvärda och kvalitativa hårddiskar och lagringssystem I kombination med de lagringstekniker vi erbjuder.


Engin är stolt över av att vara den enda Titanium Partnern till Seagate i Norden

Fler av våra teknologiska samarbeten hittar du här
sv_SESV